• Het Bedrijf

  Pine & Classics Oirschot is een bedrijf dat wordt gerund door Peter Mathijssen en José van Kuringen en medewerkers. 

  Zij hebben een jarenlange ervaring met het kopen, restaureren en verkopen van oude en antieke meubelen, woon en tuindecoraties.
  De showroom is zeer sfeervol ingericht met meubelen en diverse decoraties. Het buitenterrein omvat tuinmeubelen, tuindecoraties en oude historische bouwmaterialen.

 • Bezoek onze showroom!

  Gezellig neuzen in ons assortiment van tuindecoraties, antiek, grenen, kasten, tafels, stoelen, computermeubelen, klokken, koloniaal teak, verlichting, vloeren, wijnvaten en nog veel meer op een oppervlakte van meer dan 3000 vierkante meter.

  Oirschot is van oudsher een dorp waar ambachtelijke meubels worden vervaardigd net zoals Oisterwijk dat op een steenworp afstand ligt.

 • Eigen werkplaats

  Wij beschikken over een eigen werkplaats. Onze restauratie afdeling kan oude meubels in eer voor u herstellen. Bent u op zoek naar een speciaal kastje of stoel, vraag het ons en wij gaan voor u op zoek.

  Pine & Classics Oirschot heeft zowel nieuwe als oude meubelen. Dankzij ons eigen import bedrijf beschikken we over een grote collectie oude Europese grenen meubelen en koloniaal teak dat wij zelf importeren.

 • Onze Collectie

  Wij beschikken over een zeer grote collectie meubelen die regelmatig wijzigt. Zowel grenen als koloniaal teak en voor schappelijke prijzen.

  Eveneens beschikken wij over een grote collectie ingelijste nostalgische afbeeldingen en schilderijen en andere leuke accessoires.